Direct contact? Bel (0481) 450292

E-installaties voor de utiliteitsbouw.

Staat u voor de bouw of verbouw van een kantoor of bedrijfspand? Dan is dit het moment waarop u met DENNED de ideale E-installatie kunt realiseren.

E-installaties

Video DomoticaStaat u voor de bouw of verbouw van een kantoor of bedrijfspand? Dan is dit het moment waarop u samen met DENNED de ideale E-installatie kunt realiseren. Stelt u hoge eisen aan gebruikscomfort, duurzaamheid en flexibiliteit van de elektrotechnische installatie of ligt uw accent op een efficiënte energiedistributie en een installatie die gewoon betrouwbaar is. In alle gevallen zult u onze ideeën waarderen. We laten u graag zien dat de toepassing van bijvoorbeeld draadloos schakelmateriaal of een intelligent bussysteem comfortabel en economisch is. Ze maken uw gebouw voor eens en altijd flexibel qua ruimtegebruik en installatiebediening. Zo geven we op inventieve, praktische wijze invulling aan uw wensen.

Natuurlijk maken we bij al deze onderdelen samen met u bewuste keuzes. Zo kunt u energie besparen door (E-en W-)installaties alleen in te schakelen als er iemand in een ruimte aanwezig is. Zonnepanelen kunnen voor groene stroom zorgen. We hebben ideeën te over.

DENNED. Heel bewust.

Elektrotechnische specialismen:

Meer informatie aanvragen