Direct contact? Bel (0481) 450292

W-installaties voor de utiliteitsbouw.

Bent u als opdrachtgever, aannemer of adviseur bij de bouw van een nieuw pand of renovatie betrokken? Laat u dan inspireren door DENNED!

W-installaties

Industriële verwarmingBent u als opdrachtgever, aannemer of adviseur bij de bouw van een nieuw pand of renovatie betrokken? Laat u dan inspireren door DENNED! Maatschappelijk ontwikkelingen als thuiswerken en mobiliteit stellen nieuwe eisen aan ruimten. Als installateur denken wij graag met u mee op het gebied van het ontwerpen en realiseren en beheren van complete werktuigbouwkundige installaties. Daarbij helpen we u graag om bewuste keuzes te maken. Dat wil zeggen: keuzes met het oog op de toekomst.

Kiest u voor een duurzame installatie met een warmtepomp en warmte/koudeopslag in de grond? Verwarmt u met een warmtewisselaar zo efficiënt mogelijk? Richt u de installatie zo in dat elke medewerker het optimale binnenklimaat kan creëren in zijn kantoor of werkruimte? Omdat we een totaaloplossing leveren, bekijken we alle onderdelen van de W-installatie in samenhang met elkaar (en met de E-installatie!).

Dat is de kracht van DENNED. Heel bewust.

Werktuigbouwkundige specialismen:

Meer informatie aanvragen