Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud is een belangrijke afdeling van DENNED als het gaat om onze nazorg van installaties en systemen. Met onze beheer en onderhoud willen wij onze klanten graag ontzorgen omtrent een installatie of systeem. Vaak kan het beheer al van een afstand worden gedaan.

Storing

Natuurlijk vertrouwt DENNED op het goede functioneren van onze installaties en systemen. Is er toch een storing? Dan kijkt onze monteur vanaf zijn tablet wat er aan de hand is en of het makkelijk digitaal kan worden opgelost. Als dit niet kan, dan pas hoeft de monteur daadwerkelijk langs te komen.

Onderhoud

Voor onderhoud komt wel altijd een monteur van DENNED bij u langs op locatie, maar ook dan proberen we u zo min mogelijk te belasten. Wat houdt onderhoud vanuit DENNED precies in? Voor onderhoud aan een CV wordt bijvoorbeeld een onderhoudscontract opgesteld, de monteur komt dan jaarlijks de CV controleren en desnoods repareren. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze abonnementen.

24uurs service

Eén van de diensten die wij aanbieden is de 24uurs service. DENNED is namelijk 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor uw service. Wij proberen hiermee altijd voor u klaar te staan.

Storing melden? Klik hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde