•• DENNED. Veelzijdig in techniek ••

contact

Beheer en onderhoud

Een van de afdelingen van Denned is Beheer en onderhoud. Zoals de titel al verklapt gaat dit over het beheren en onderhouden van installaties en systemen. Met beheer en onderhoud proberen wij alle zorgen omtrend een installatie of systeem bij de klant uit handen te nemen. Vaak kan het beheer al van een afstand worden gedaan. Is er een storing? dan kijkt de monteur vanaf zijn ipad wat er aan de hand is en of het digitaal kan worden opgelost, als dit niet kan dan pas hoeft de monteur daadwerkelijk langs te komen.

Voor onderhoud moet een monteur wel langskomen maar ook hierbij probeert Denned de klant zo min mogelijk te belasten. Voor bijvoorbeeld het onderhoud aan een CV wordt een onderhoudscontract opgesteld, de monteur komt dan jaarlijks de CV controleren en desnoods repareren. 

 

 Nieuws

VACATURE WERKVOORBEREIDER

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Werkvoorbereider BEN JIJ DE WERKVOORBEREIDER DIE WIJ ZOEKEN? Als werkvoorbereider heb je nauw contact met onze opdrachtgevers en leveranciers.

Kijk verder

VACATURE PROJECTLEIDER

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: PROJECTLEIDER BEN JIJ DE PROJECTLEIDER DIE WIJ ZOEKEN? Als projectleider heb je een afwisselende baan, een grote mate van zelfstandigheid en een brede ta...

Kijk verder

Vacature: Allround Onderhoudsmonteur

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Beheer & Onderhoud zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: ALLROUND ONDERHOUDSMONTEUR Ben jij de Allround onderhoudsmonteur die wij zoeken? Als Allround onderhoudsmonteur is geen dag hetzelfde en ben jij het vis...

Kijk verder
Meer Nieuws