Elektrotechniek

Het belang van een goede elektrotechnische installatie wordt door de toename van elektrische toepassingen in deze tijd steeds groter. Bij DENNED zijn wij specialisten op het gebied van elektrotechniek voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een passie voor elektrotechnische perfectie. Dat ziet u terug in onze hoogwaardige en veelzijdige installaties; van ontwerp tot realisatie en ook op het gebied van service leveren wij de hoogste kwaliteit.

Veelzijdig in elektrotechniek

Stelt u hoge eisen aan gebruikscomfort, duurzaamheid en flexibiliteit van de elektrotechnische installatie? Of ligt uw accent op een efficiënte energiedistributie en een installatie die gewoon betrouwbaar is? U vindt in DENNED een veelzijdige partner als het gaat om elektrotechniek. In alle gevallen zult u onze ideeën waarderen. We laten u graag zien dat de toepassing van bijvoorbeeld draadloos schakelmateriaal of een intelligent bussysteem comfortabel en economisch is. Toepassingen die uw gebouw voor eens en altijd flexibel maken qua ruimtegebruik en installatiebediening. Op deze manier proberen we op een inventieve, praktische wijze invulling te geven aan uw wensen. Zo kunt u ook energie besparen door (E-en W-)installaties alleen in te schakelen als er iemand in een ruimte aanwezig is én zonnepanelen kunnen voor groene stroom zorgen.

We hebben ideeën te over. Voor DENNED is geen project te groot of te klein. Wij kunnen elektrische installaties verzorgen in een enkel woonhuis of bedrijfspand tot de elektra-installatie verzorgen in volledige appartementencomplexen of nieuwbouwwijken. DENNED is als erkend elektricien aangesloten bij Techniek Nederland, een onafhankelijke brancheorganisatie die de elektrotechnische branche vertegenwoordigd. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderende normen en blijven we bijleren.

Waarom een Techniek Nederland erkende elektricien?

Meetrapport

Na de installatie van elektra ontvangt u van DENNED een meetrapport. Hierin wordt weergegeven hoe de staat is van uw installatie en eventuele storingen zouden dan ook naar boven komen, ook worden alle componenten van de kast getest. Wij hebben er vertrouwen in. U ook?

Specialismen elektrotechniek:

Neem direct contact op

Grondleggers van de elektrotechniek

Enkele van de meest prominente pioniers in de elektrotechniek zijn Thomas Edison (elektrische gloeilamp), George Westinghouse (wisselstroom), Nikola Tesla (inductiemotor), Guglielmo Marconi (radio) en Alexander Bell (telefoon). Deze vernieuwers hebben ideeën en concepten over elektriciteit omgezet in praktische apparaten en systemen die de moderne tijd inluidden.

Denned neemt u graag mee op ontdekkingsreis in 2022. Welke uitvindingen sluiten maximaal aan bij uw wensen, nu én in de toekomst? 

Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde