ICT: Data en telecom

Vandaag de dag is een goedwerkende ICT-infrastructuur voor elke onderneming een must. Naast een goed werkend WiFi-netwerk zijn er ondertussen heel veel processen afhankelijk van data en telecom. Van het opnemen van een bestelling tot het doen van pinbetalingen, van het uitlezen van gegevens tot het inkopen bij de groothandel. Allemaal ICT zaken waar u van zowel het internet als het lokale netwerk van de onderneming gebruik maakt.

DENNED heeft veel ervaring in het leveren en installeren van datanetwerken en heeft al diversen bedrijven, kantoor en verzamelgebouwen voorzien van een nieuw data- en telecomnetwerk. Het resultaat is een goed werkende ICT systeem: overzichtelijk, gecertificeerd gemeten, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.  Naast de standaard Cat. 5 en Cat. 6(a) kunnen wij uw installatie ook voorzien van glasvezelbekabeling voor een nog snellere communicatie.

Meetrapport

Alle door DENNED geleverde / geïnstalleerde ICT installaties zijn gekeurd en gecertificeerd. Na oplevering ontvangt u van ons een revisietekening en meetrapport waarin iedere netwerkaansluiting separaat staat aangegeven met daarin de resultaten van de meting.

Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde