Beveiliging

Veilig werken en wonen, dat is waar DENNED een grote bijdrage aan kan leveren. Veelzijdig in techniek en perfectionist in beveiliging. Preventief te werk gaan is van essentieel belang. Van ontwerp tot installatie, wij verzorgen de beveiliging in uw gebouw tot in de puntjes. DENNED is een erkend bedrijf, waarmee u de kans op inbraak en materiele schade door brand vermindert.

Inbraakbeveiliging

Als u kijkt naar de misdaadcijfers tegenwoordig, dan zult u begrijpen waarom een goede inbraakbeveiliging noodzakelijk is. DENNED levert inbraaksystemen, die ongewenste bezoek detecteren, door gebruik te maken van een combinatie van detectoren, deur- en raamcontacten. De detectoren worden op strategische plaatsen in uw bedrijf, woning of gebouw geïnstalleerd. Wanneer iemand ongewenst uw pand binnen wil komen, neemt de detector een verandering in de zone waar en geeft onmiddellijk een alarmsignaal door aan de centrale.

Brandbeveiliging

Als onderdeel van beveiliging biedt DENNED ook een totaalpakket aan op gebied van brandbeveiliging aan. Bij brand kan uw gebouw in enkele seconden in vlammen opgaan. Om uw eigen veiligheid en/of van werknemers te garanderen, is het van groot belang dat u professionele brandpreventie installeert. DENNED verzorgt brandpreventie voor uw gebouw van aanvraag tot installatie. Wij verwerken de branddetectie efficiënt en onzichtbaar, zodat de uitstraling van uw pand behouden blijft.

Camerabeveiliging

DENNED biedt diverse mogelijkheden voor camerabeveiliging, indien u visuele controle wilt hebben van gasten aan uw voordeur of wanneer u toezicht wilt houden in uw winkel, bedrijfspand of zorginstelling. U kunt rekenen op de hoogste kwaliteit apparatuur, wanneer u kiest u voor camerabeveiliging, geïnstalleerd door DENNED.

Toegangscontrole

Dankzij het juiste toegangscontrolesysteem is gerommel met sleutels verleden tijd. U bepaalt zelf wie er wanneer iemand toegang heeft tot een gebouw en tot een bepaalde ruimte. DENNED levert en installeert toegangscontrolesystemen voor bijvoorbeeld bedrijfspanden, appartementencomplexen, woonhuizen en villa’s, zowel uitwendig als inpandig.

Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde