Over DENNED

DENNED heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt. In 2007 zijn wij begonnen met één busje, wat werkmaterialen en grootse ambitie. Inmiddels zijn we als gezonde onderneming uitgegroeid tot een oranje legioen met ruim 60 vaste medewerkers en 40 flexibele krachten. DENNED is daarbij niet alleen gegroeid in formaat: ook het dienstenaanbod is fors uitgebreid.

Veelzijdig in techniek

Als totaalinstallateur is DENNED van alle markten thuis en veelzijdig in techniek. Wij hebben alle expertise in huis, door ons breed opgeleide oranje team. Als erkende installateur zijn wij door heel Nederland te vinden. Wij werken voor bedrijven, overheden, industrieën en particulieren. We doen grote warehouses van 100.000 m2, maar ook woonhuizen of renovaties van monumenten. Waar wij uitdagingen zien, stappen wij in. Dat onderscheidt DENNED in een markt waarin veel specialisatie is. DENNED ontzorgt u van ontwerp tot realisatie en biedt oplossingen voor de lange termijn. Betrouwbare installaties die maximaal aansluiten bij uw wensen, nu en in de toekomst.

Meer dan installaties

Opdrachtgevers die één aanspreekpunt wensen tijdens de (ver)bouw, voelen zich thuis bij DENNED. Daarnaast zijn wij innoverend. Nieuwe technieken maken wij ons eigen en we volgen continue de laatste ontwikkelingen op het gebied van installatietechniek. Als wij de kans krijgen om bij te dragen aan een gezonde toekomst door duurzame oplossingen te installeren, dan doen we dat!
Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde