Water en Sanitair

Bij DENNED lopen werkzaamheden uiteen van verschillende losse opdrachten tot het aanleggen van complete installaties. Het maken en aansluiten van gas-, water-, riool-, sanitair- en zinkinstallaties met daarbij centrale verwarming en vloerverwarming behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. We zijn voornamelijk werkzaam in de utiliteitsbouw, renovatie en nieuwbouw voor bedrijven en aannemers, maar ook in de particuliere sector.

Warm- en koud waterinstallaties

Bij werkzaamheden aan en installeren van complete waterleidinginstallatie kunt u denken aan het aanleggen van warm- en koud waterinstallaties en het leveren en monteren van warmwatertoestellen (geiser, combi-ketel, boiler).

Sanitair

Van keukenkraan tot volledige luxe badkamers, van onthardingsinstallatie tot drukverhogingspomp, DENNED installeert het. Zowel in nieuwbouw als renovatie beschikken we over de juiste vakkennis en ervaring. Bij ons kunt u terecht voor het installeren, ontwerpen, en onderhoud van uw sanitaire toestellen.

Renovatie

Een grondige renovatie van sanitaire ruimtes in bedrijfspanden of huizen vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus. DENNED adviseert daarom ook altijd: Schakel een erkend installatiebedrijf in voor de plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus, maar vaak wel voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles te vernieuwen. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling te geven zonder dat alles vervangen moet worden.

Tevens voeren wij als loodgieter de volgende werkzaamheden uit:

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Elektronische installaties

Elektronische installaties

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde