•• DENNED. Veelzijdig in techniek ••

contact

Visie/ Missie

Opdrachtgevers die bewust keuzes maken, voelen zich thuis bij DENNED. En dat heeft te maken met onze visie en drijfveren. Als installateur willen we een oplossing leveren voor de lange termijn. Een installatie die maximaal aansluit bij uw wensen, nu en in de toekomst. 

Daarom komen we met ideeën. Bewust van milieuaspecten en duurzaamheid. Bewust van comfort en gebruiksgemak. Bewust van onderhouds- en energiekosten. Bewust van waar het u écht om gaat . Een scherper beeld van uw wensen en behoeften als opdrachtgever omgezet in innovatieve installaties. Onze slogan herinnert u daar elke dag aan.

DENNED. Heel bewust.Nieuws

VACATURE WERKVOORBEREIDER

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Werkvoorbereider BEN JIJ DE WERKVOORBEREIDER DIE WIJ ZOEKEN? Als werkvoorbereider heb je nauw contact met onze opdrachtgevers en leveranciers.

Kijk verder

VACATURE PROJECTLEIDER

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Werktuigbouwkunde zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: PROJECTLEIDER BEN JIJ DE PROJECTLEIDER DIE WIJ ZOEKEN? Als projectleider heb je een afwisselende baan, een grote mate van zelfstandigheid en een brede ta...

Kijk verder

Vacature: Allround Onderhoudsmonteur

Ter uitbreiding en versterking van onze afdeling Beheer & Onderhoud zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven: ALLROUND ONDERHOUDSMONTEUR Ben jij de Allround onderhoudsmonteur die wij zoeken? Als Allround onderhoudsmonteur is geen dag hetzelfde en ben jij het vis...

Kijk verder
Meer Nieuws